Сильна стабілізація розв’язків одного псевдодиференціального рівняння інтегрального вигляду - Літовченко, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
Сформульовано та доведено теорему про сильну стабілізацію класичних розв’язків одного параболічного рівняння інтегрального вигляду з оператором Бесселя дробового інтегродиференціювання з додатним параметром. Граничні значення цих розв’язків є згортувачами у просторах основних функцій, елементи яких мають характерні для фундаментального розв’язку задачі Коші цього рівняння властивості гладкості та поведінку в околі нескінченно віддалених просторових точок.