Інноваційно-соціальні аспекти розвитку фармацевтичної галузі України - Онопрієнко, В.І. (Наука та наукознавство, 2009)
Рецензія на книгу: Мех О.А. Інноваційно-соціальні аспекти розвитку фармацевтичної галузі України. — К., 2008. — 408 с.