Становлення статистичної фізики в Україні - Олійник, В.П. (Наука та наукознавство, 2009)
Рецензія на монографію: Литвинко А.С. Становлення статистичної фізики в Україні (30-40 рр. ХХ ст.). – К.:Фенікс, 2009.– 220 с.