Академік В.Г. Пінчук: сторінки життя і творчості - Луговський, О.Г. (Наука та наукознавство, 2009)
Висвітлено життєвий шлях та наукову діяльність онколога, учня академіка Р.Є. Кавецького академіка НАН України Вадима Григоровича Пінчука.