Шпак Анатолій Петрович (до 60-річчя від дня народження) (Наука та наукознавство, 2009)
12 травня 2009 року виповнилося шістдесят років визначному вченому в галузі фізики твердого тіла, матеріалознавства, нанотехнологій і фізики наносистем, організатору науки, першому віце-президенту Національної академії наук України, академіку НАН України Анатолію Петровичу Шпаку.