Литвинко А.С. Микола Миколайович Боголюбов та статистична фізика в Україні - Зинов’єв, Г.М. (Наука та наукознавство, 2009)
Рецензія на книгу: Литвинко А.С. Микола Миколайович Боголюбов та статистична фізика в Україні. — К.: Академперіодика, 2009. — 304 с.