Засідання Вченої ради Північно-Східного наукового центру НАН і МОН України - Бєсов, Л.М. (Наука та наукознавство, 2009)
22 жовтня 2009 р. у Національному технічному університеті „Харківський політехнічний інститут” відбулося засідання Вченої ради Північно-Східного наукового центру НАН і МОН України з питання „Про стан та перспективи наукових досліджень і викладання в галузі історії науки і техніки у вищих навчальних закладах та наукових установах регіону”. У засіданні взяли участь понад 50 вчених і науково-педагогічних працівників наукових установ і вищих навчальних закладів Харківської, Сумської і Полтавської областей.