Рецензія на книгу "Гірництво й підземні споруди в Україні та Польщі" - Шпильовий, Л.В. (Наука та наукознавство, 2009)
Гірництво й підземні споруди в Україні та Польщі (нариси з історії) / Г. Гайко, В. Білецький, Т. Мікось, Я. Хмура.— Донецьк: УК Центр; Донецьке відділення НТШ, Редакція гірничої енциклопедії, 2009.— 296 с.