Ю.О. Митропольський — вчений та вихователь молоді - Кілочицька, Т.В. (Наука та наукознавство, 2008)
Висвітлено наукову діяльність та роботу з підготовки наукових кадрів академіка Ю.О. Митропольського. Змальовано його риси як вченого та вихователя молоді.