Досвід і перспективи вирощування субтропічних культур в Україні - Кудренко, І.К. (Наука та наукознавство, 2008)
Характеризується робота із субтропічними культурами в Україні з перших повоєнних років і до нашого часу, головним чином діяльність у цій сфері Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України та його вчених.