Интернет-галактика и наука в глобализируемом мире - Оноприенко, В.И.; Оноприенко, М.В. (Наука та наукознавство, 2008)
Рецензія на книгу: Мануель Кастельс. Інтернет-галактика. Міркування щодо Інтернету, бізнесу і суспільства. — К.: Ваклер, 2007. — 304 с.