Глобалізація космічної промисловості: тенденції та перспективи - Дячук, І.Д. (Наука та наукознавство, 2008)
На підставі аналізу динаміки ринкових показників світової космічної промисловості протягом останнього десятиріччя визначаються загальні тенденції глобалізації основних складових цієї галузі, обгрунтовано перспективи розвитку космічної інфраструктури та послуг з метою утримання авангардних позицій в економіці та бізнесі високотехнологічного виробництва.