Центр фундаментальної освіти Інституту теоретичної фізики ім. М.М. Боголюбова НАН України як модель інтеграції академічної науки та університетської освіти - Шадура, В.М.; Іоргов, М.З. (Наука та наукознавство, 2008)
Висвітлюється досвід Інституту теоретичної фізики ім. М.М. Боголюбова НАН України з інтеграції академічної науки та вищої освіти.