VIII Добровська конференція з наукознавства та історії науки (Добровські читання, присвячені 90-річному ювілею Національної академії наук України) - Ісакова, Н.Б.; Червінська, Т.М. (Наука та наукознавство, 2008)
У березні 2008 року відбулася чергова Восьма наукова конференція Центру досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України — традиційні щорічні Добровські читання, на яких науковці Центру підводять підсумки своєї роботи за минулий рік, обговорюють найбільш актуальні проблеми, що на них збираються зосередити свої зусилля в найближчому майбутньому. У ювілейний для Національної академії наук України рік Добровські читання були присвячені 90-річчю академії, що знайшло своє відображення в тематиці