Болонський процес: європейський досвід реформування архітектури ступенів вищої освіти - Пінчук, Є.А. (Наука та наукознавство, 2008)
У статті розглянуто питання реалізації Болонської декларації в українській вищій школі. Особливу увагу приділено питанням освоєння та використання європейської системи кредитних одиниць в її накопичувально-переводному форматі (ECTS) та необхідності залучення до цих процесів працедавців та інших партнерів.