Заболотний Данило Кирилович - Дупленко, Ю.К. (Наука та наукознавство, 2008)
Заболотний Данило Кирилович — видатний вчений-медик, мікробіолог і епідеміолог, академік АН України (1922), її президент у 1928 — 1929 рр.