Дослідження з історії природознавства і техніки в НАН України - Хорошева, С.А.; Храмов, Ю.О. (Наука та наукознавство, 2008)
Висвітлено становлення і розвиток досліджень з історії природознавства і техніки в НАН України з 1918 р. по теперішній час, внесок в них різних наукових закладів, громадських об’єднань та окремих учених.