Професор В.Л.Герман – маловідомий учень академіка Л.Д.Ландау - Костенко, О.О.; Литвинко, А.С. (Наука та наукознавство, 2008)
Висвітлено біографію, наукову і педагогічну діятельність учня академіка Л.Д.Ландау, харківського фізика-теоретика, професора В.Л.Германа (1914—1964).