«Танковий король» другої світової війни (до100-річчя від дня народження І.М. Зальцмана) - Александрова, І.Є.; Бєсов, Л.М. (Наука та наукознавство, 2007)
Розглядаються маловідомі сторінки діяльності одного з видатних організаторів радянського танкобудування І.М. Зальцмана напередодні та в роки Великої Вітчизняної війни, сторіччя від дня народження якого відзначалось у грудні 2005 року.