VII Щорічна конференція з наукознавства та історії науки, присвячена пам’яті Г.М. Доброва (Добровські читання) - Грачев, О.О. (Наука та наукознавство, 2007)
У березні 2007 року відбулася чергова VII щорічна наукова конференція Центру досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України (ЦДПІН), присвячена пам’яті Г.М. Доброва, — Добровські читання.