Теоретичні засади функціонування венчурного капіталу та його використання в Україні - Красовська, О.В. (Наука та наукознавство, 2007)
Досліджуються теоретичні засади функціонування венчурного капіталу та його місце в сукупності приватного акціонерного капіталу, аналізуються основні показники розвитку венчурного фінансування в Україні.