III Міжнародна наукова конференція „Філософія космізму і сучасна авіація” - Дротянко, Л.Г. (Наука та наукознавство, 2007)
У Києві в Національному авіаційному університеті 12—13 квітня 2007 р. відбулася ІІІ Міжнародна наукова конференція „Філософія космізму і сучасна авіація”.