Підготовка наукових кадрів: дослідження Г.М. Доброва та сучасний стан - Вашуленко, О.С. (Наука та наукознавство, 2011)
Висвітлено ідеї Г.М.Доброва щодо підготовки наукових кадрів. Досліджено розвиток аспірантури в Україні за часи незалежності.