Використання ідей Г.М. Доброва в сучасних дослідженнях оцінювання ефективності наукової діяльності - Лебеда, Т.Б. (Наука та наукознавство, 2011)
Розглянуто основні ідеї Г.М. Доброва щодо оцінювання ефективності наукової діяльності. У межах даної проблеми висвітлено основні підходи до оцінки ефективності науки. Показано значення цих підходів для можливого їх використання при визначенні ефективності наукової діяльності.