V Всеукраїнський фестиваль науки - Литвинко, А.С.; Пономаренко, Л.П. (Наука та наукознавство, 2011)
19—21 травня 2011 р. проходив V Всеукраїнський фестиваль науки, організований Національною академією наук України, Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, Державним агентством з питань науки, інновацій та інформатизації України. Фестиваль був відкритий 19 травня у Києві президентом Національної академії наук України Борисом Патоном.