Науково-теоретична конференція «Гармонізація науки і вищої освіти в інформаційному суспільстві» - Богдановський, І.В.; Ягодзінський, С.М. (Наука та наукознавство, 2011)
У Києві 30−31 березня 2011 року в Національному авіаційному університеті відбулася науково-теоретична конференція «Гармонізація науки і вищої освіти в інформаційному суспільстві».