Ботанічна наукова школа О.В.Фоміна - Гармасар, В.Г. (Наука та наукознавство, 2011)
Висвітлено наукову, педагогічну та освітянську діяльність академіка О.В.Фоміна, показано етапи формування та розвиток його наукової школи. Характеризуються дослідження і наукові здобутки самого академіка та членів його наукової школи.