Науково-конструкторська школа М.К. Янгеля та її роль у розвитку ракетобудування в СРСР - Санін, Ф.П.; Копил, О.А.; Савчук, В.С. (Наука та наукознавство, 2011)
Окреслено поняття науково-конструкторської школи, риси лідерів таких шкіл, притаманні, зокрема, С.П.Корольову та М.К.Янгелю. Показано основні етапи ста6новлення і розвитку науково-конструкторської школи М.К.Янгеля, її космічну діяльність, подальше функціонування у сучасних умовах, вплив на ракетно-космічне виробництво в Україні. Названо тих, хто був причетний до школи М.К.Янгеля або вийшов з неї.