Дослідження загальних тенденцій ринку ресторанного господарства України - Даніалі, Ф. (Економіка промисловості, 2012)
Досліджено індустрію ресторанного бізнесу, темпи змін кількості підприємств ресторанного господарства за період 2005-2011 pp. Виявлено тенденції розвитку підприємств ресторанного господарства, динаміку стану галузі ресторанних послуг по регіонах України. Ключові слова: ресторанне господарство, динаміка, регіони України, розвиток, ресторанні мережі, кон’юнктура, ресторанний бізнес, функції ресторанного бізнесу.