Стан розвитку підприємств переробної галузі в регіональному аспекті: дослідження Київського регіону - Даніалі, П. (Економіка промисловості, 2012)
Проаналізовано та оцінено стан підприємств переробної промисловості Київського регіону, досліджено чинники його формування. Оцінено вплив окремих факторів на результативність діяльності підприємств переробної промисловості. Ключові слова: підприємства, переробна галузь, чинники, результативність, Київський регіон