Дисконтирование денежных потоков коммерческого банка - Проказа, Т.В. (Економіка промисловості, 2012)
Запропоновано метод дисконтування грошового потоку для власного капіталу як найбільш прийнятний для оцінки вартості банку, оскільки включає рух фінансових ресурсів від основної діяльності та вхідні й вихідні потоки комерційного банку. Обґрунтовано доцільність модифікації формули грошового потоку для власного капіталу. Ключові слова: дисконтування грошового потоку, оцінка вартості бізнесу, формула грошового потоку.