Industrial City Development under the Influence of Local Taxation - Petrenko, Yu.O. (Економіка промисловості, 2012)
Розглянуто основні проблеми промислового міста, проаналізовано моделі, використовані при вивченні функціонування системи міста; побудовано модель розвитку промислового міста під впливом місцевого оподаткування; розраховано основні показники розвитку міста і запропоновано рекомендації щодо формування системи місцевого оподаткування в промисловому місті. Ключові слова: місцеве оподаткування, модель розвитку міста, промислове місто.