Експоненціальна поведінка розв'язку диференціально-різницевого рівняння з напівмарковськими збуреннями - Малик, І.В. (Доповіді НАН України, 2012)
Розглянуто експоненціальну поведінку розв'язку диференціально-різницевого рівняння з напівмарковськими збуреннями. Одержано необхідні та достатні умови експоненціальної стійкості у середньому квадратичному тривіального розв'язку.