Розробка концепції інноваційно-інвестиційного розвитку територіальних авіавиробничих комплексів - Новикова, М.В. (Економіка промисловості, 2012)
Розглянуто питання щодо розробки стратегічного плану інноваційно-інвестиційного розвитку територіальних авіавиробничих комплексів. Визначено та обґрунтовано структуру циклу формування й реалізації стратегії інноваційно-інвестиційного розвитку територіальних авіавиробничих комплексів регіону. Наведено класифікацію цілей національних систем. Ключові слова: регіональна політика, авіапромислові підприємства, територіальні авіавиробничі комплекси, інноваційно-інвестиційний розвиток територіальних авіавиробничих комплексів, авіавиробнича продукція, авіавиробнича система.