Економіко-математичне моделювання впливу інвестиційного податкового кредиту на інвестиційну діяльність суб’єктів економічних відносин - Рекова, Н.Ю.; Стичінська, О.О. (Економіка промисловості, 2012)
Проведено аналіз сучасних досліджень щодо впливу інвестиційного податкового кредиту на інвестиційну діяльність суб’єктів економічних відносин. Виявлено обмеженість їх використання в умовах, перманентних у соціально-економічному середовищі України. Розроблено нову модель фінансового регулювання інвестицій та обґрунтовано доцільність упровадження інвестиційного податкового кредиту в податкове законодавство України. Ключові слова: інвестиційний податковий кредит, інвестиційна діяльність суб’єктів економічних відносин, фінансове регулювання, інвестиції, податкове законодавство.