Проблеми інституціонального забезпечення інноваційного розвитку вугільної промисловості - Драчук, Ю.З.; Кочешкова, І.М.; Трушкіна, Н.В. (Економіка промисловості, 2012)
Досліджено сучасний стан та розглянуто проблеми інституціонального забезпечення інноваційного розвитку вугільної промисловості. Ключові слова: інституціональне забезпечення, інноваційний розвиток, вугільна промисловість.