Особливості державно-приватного партнерства для галузі ЖКГ - Сухіна, О.О. (Економіка промисловості, 2012)
Обґрунтовано вибір форми державно-приватного партнерства відповідно до фінансового стану підприємств житлово-комунального господарства з наведенням бізнес-плану. Можливим шляхом розв’язання проблеми є врахування елементів державних і приватних інвестицій та контроль органів влади і приватних структур. Ключові слова: ЖКГ, партнерство, концесія, рецесія, ефективність, реформування.