Інвестиційна привабливість інноваційної сфери в контексті світового економічного розвитку - Головатюк, В.М. (Наука та наукознавство, 2012)
Досліджуються особливості інвестиційної привабливості інноваційної сфери та наукового потенціалу у контексті розвитку світової економіки. Показано, що характер міжнародних інвестиційних потоків на сучасному етапі економічного розвитку все більшою мірою набуває політико-економічного сенсу.