Історико-науковий аналіз досліджень у галузі реєстрації, передачі та відтворення інформації (світовий контекст) - Колтачихіна, Ол.Ю. (Наука та наукознавство, 2012)
Наведено цілісний історико-науковий аналіз досліджень у галузі реєстрації, передачі та відтворення інформації крізь призму її ключових результатів.