Міжнародна науково-теоретична конференція «Антропологічні та соціокультурні виміри глобалізованого світу» - Кошетар, У.П.; Шоріна, Т.Г. (Наука та наукознавство, 2012)
У Києві 21-22 березня 2012 року в Національному авіаційному університеті відбулася міжнародна науково-теоретична конференція «Антропологічні та соціокультурні виміри глобалізованого світу».