Державно-приватне партнерство у науково-технічній та інноваційній сфері: теоретичні засади та практичні проблеми впровадження в Україні - Чмир, О.С.; Шкворець, Ю.Ф.; Єгоров, І.Ю. (Наука та наукознавство, 2012)
У статті розглядаються зміст та форми державно-приватного партнерства у науково-технічній та інноваційній сфері (ДППНТІС), досвід його застосування в країнах Європи та США, визначено перспективи впровадження ДППНТІС в Україні.