Рослинні залишки – перспективна сировина для виробництва біо-палива на світовому ринку альтернативних джерел енергії - Шишкіна, І.О. (Економіка промисловості, 2012)
Наведено результати досліджень можливостей та перспектив використання рослинних залишків аграрного виробництва для виробництва біогазу. Встановлено, що виробництво органічних добрив у процесі отримання біогазу може значно прискорити окупність капіталовкладень. Розглянуто особливості різних технологій виробництва. Ключові слова: рослинні залишки, біогаз, альтернативні джерела енергії, світовий ринок.