Підстави, пізнавальні принципи, ціннісні орієнтації науки - Мочалов, І.І.; Ороховська, Л.А. (Наука та наукознавство, 2005)
Рецензія на монографію: Рижкова С.А. Знання та технології в історичних просторах культури. — К.: КийДрукПринт, 2005. — 579 с.