Клайд Вільям Томбо (до 100-річчя від дня народження) - Колтачихіна, О.Ю. (Наука та наукознавство, 2006)
100 років тому народився Клайд Вільям Томбо (14.02.1906 р., шт. Іллінойс, США) – американський астроном, який в 1930 році відкрив дев’яту планету Сонячної системи Плутон.