Євген Іванович Квасников (до 100-річчя від дня народження) (Наука та наукознавство, 2006)
100 років тому народився Євген Іванович Квасников (22.02.1906, Глухів, нині Сумська обл.) – український мікробіолог, чл.-кор. АН УРСР (1967).