Антоніна Федорівна Прихотько (до 100-річчя від дня народження) - Храмов, Ю.О. (Наука та наукознавство, 2006)
Статтю при свячено 100-річчю від дня народження академіка НАН України Антоніми Федорівни Прихотько - видатного українського фізика-експериментатора, засновника школи низькотемпературної спектроскопії молекулярних кристалів