Програми Українського науково-технологічного центру та їх потенційний вплив на розвиток прогнозно-аналітичних досліджень - А. Худ, Ендрю (Наука та наукознавство, 2006)
Характеризуються програми УНТЦ які допомагають українській науці у її розвитку, співпраці з ученими світу, визначенні пріоритетів та найновіших наукових тенденцій.