Прогнозно-аналітичні дослідження проблем та можливостей фармацевтичної галузі України - Мех, О.А. (Наука та наукознавство, 2006)
Проаналізовано результати прогнозно-аналітичного дослідження на основі експертних оцінок в межах Державної програми прогнозування науково-технологічного та інноваційного розвитку України за напрямком «Засоби і технології лікування найпоширеніших захворювань», до якого увійшли і проблеми прогнозування науково-технологічного розвитку фармацевтичної галузі.