Відновлювані джерела енергії в енергетиці України - Білодід, В.Д. (Наука та наукознавство, 2006)
Показано можливості різних видів нетрадиційних джерел енергії, проблеми, напрямки, пріоритети та перспективи їх використання в енергетиці України.