Нові сторінки з життя фізика-теоретика Леона Йосифовича Кордиша - Колтачихіна, О.Ю. (Наука та наукознавство, 2006)
Розглядаються нові сторінки з життя фізика-теоретика Леона Йосифовича Кордиша, зокрема уточнення дати народження, наукове життя, а також питання про присудження йому звання члена-кореспондента Всеукраїнської академії наук.